Okulumuz Hakkında

Damla Anaokulu
PETROLKENT MAH. 2820 SK. DAMLA ANAOKULU SİTESİ NO 5 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BATMAN
0488 231 01 38
Yok
https://batmandamlaanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır. Çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini göz önünde bulunduran, öz bakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, cumhuriyetin değerlerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

MİSYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz. Çocukların yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları hayata hazırlamayı hedeflemiştir.

BAŞARILAR

Okulumuz Sağlık Bakanlığı tarafından ´´ Temiz Okul , Sağlıklı Okul Projesi kapsamında ´´BEYAZ BAYRAK´´ VE Beslenme Dostu Okul ´´ sertifikasına sahiptir.
Öğretmen :8
Öğrenci :116
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :612
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

09:00 - 14:00

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

DOĞAL GAZ

Servis Bilgisi

Petrol kent dolmuşları ve 5 numaralı halk otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Şehir merkezine 2.5 km uzaklıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Petrolkent Mahallesi 2820 sokak No: 5 Merkez / Batman

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

eTwinning : My Creativity Is From Nature